Miten voin tulla uskoon?

Raamatun alkulehdillä kerrotaan kuinka Isä Jumala loi maailman. Hän loi myös ihmisen, miehen ja naisen sekä heille ihanan paratiisin. Kaikki mitä Jumala oli luonut oli hyvää. Paratiisissa käärmeeksi naamiotunut paholainen houkutteli aluksi naisen syömään puusta mistä Jumala oli kieltänyt syömästä. Myös mies söi tuosta kielletystä puusta ja näin tapahtui syntiinlankeemus. Ihminen rikkoi Jumalaa vastaan ja joutui samalla eroon Jumalasta. Koko maailma joutui synnin alaiseksi ja kaiki pahuus mitä tänäkin päivänä näemme alkoi vaikuttamaan maailmassa. Voit lukea kertomuksen ensimmäisestä Moosenksen kirjasta.

1. Mooseksen kirja 1-3

Jumalalla oli kuitenkin suunnitelma. Hän rakkaudessaan lähetti ainokaisen poikansa Jeesuksen maailmaan sovittamaan ihmiskunnan synnit. Jeesus on Jumala. Raamatussa sanotaan, että Jeesus on tie, totuus ja elämä. Vain uskomalla Jeesukseen ja antamalla Hänen pestä syntisi voit päästä kulkemaan tietä mikä vie taivaaseen. Vain Hän voi antaa sinulle todellisen rauhan ja elämäntarkoituksen. 

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. 17 Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa vaan sitä varten, että maailma pelastuisi hänen kauttaan. 

Jeesus vastasi: ”Minä olen tietotuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuten kuin minun kauttani.

Synti erottaa meidät Jumalasta. Jos ihminen ei usko Jeesukseen, hänellä ei ole syntien sovittajaa. Synnin palkka on kadotus, ikuinen kärsimys ja ero rakastavasta , hyvästä Isästä Jumalasta.
Olemme kaikki tehneet syntiä ja rikkoneet Jumalaa vastaan. Vain Jeesus voi sovittaa syntimme Isän edessä. Jeesus kävi tuskallisen kuoleman ja kärsimyksen tien jokaisen ihmisen edestä. Hänet naulittiin Golgatan ristille meidän syntiemme tähden. Jeesus ei jäänyt hautaan vaan nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja istui Isän oikealle puolelle. Siksi vain yksin Hänen kauttansa meillä voi olla pääsy kerran Taivaan kotiin. Jeesus voi antaa KAIKKI syntisi anteeksi ja antaa sinulle puhtaan pöydän, uuden alun elämässäsi. 

Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. Joh. 3:16

sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. mutta saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. Room. 3:23-24

Markus 14-16

Tätä pelastusta Jeesus  tarjoaa sinulle ystävä tänäänkin. Jumala tahtoo pelastaa jokaisen ihmisen. Hän on rakkaudessaan antanut ihmiselle vapauden valita. Jos koet, että Jumala kutsuu sinua älä anna kutsun mennä ohitsesi vaan tartu siihen! Etsi joku uskova kuka voisi auttaa sinua pääsemään alkuun ja opastaa sinua terveeseen , kaikessa Raamatun sanaan pohjautuvaan uskovien yhteyteen. Voit hiljentyä itse Jeesuksen eteen rukoilla omin sanoin , tunnustaa syntisi ja pyytää Jeesusta sydämeesi asumaan. Alempaa löydät myös esimerkin miten voit rukoilla. Voit ottaa yhteyttä meihinkin. Yhteystiedot löydät täältä.
On tärkeää lukea Raamattua, rukoilla ja päästä mahdollisimman nopeasti muiden uskovien seuraan. On tärkeää myös tunnustaa uskosi esimerkiksi jollekkin toiselle uskovalle. Haluamme rohkaista sinua kertomaan uskoontulostasi rohkeasti ystävillesi, sillä se vahvistaa uskoasi entisestään. 

Jos sinä siis tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, niin sinä pelastut, 10 sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. 11 Sanoohan Raamattu: ”Ei yksikään, joka uskoo häneen, joudu häpeään.” 12 Ei tässä ole eroa juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä, sillä yksi ja sama on kaikkien Herra. Hän on rikas antaja kaikille, jotka huutavat häntä avuksi. 13 Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.Room 10:9.13

Luukas 15:11-32 

Isä, minä olen tehnyt syntiä Sinua vastaan.

Uskon, että Jeesus kuoli ristillä minunkin puolesta ja sovitti verellään syntini.

Anna anteeksi kaikki pahat tekoni, ajatukseni,
kaikki syntini ja pese minut puhtaaksi Jeesuksen verellä.
 
Isä, ota minut omaksesi.
Jeesus, tule minun Herrakseni ja Vapahtajakseni.
Tule sydämeeni asumaan. Annan elämäni Sinulle.
 
Kiitos, että annoit anteeksi kaikki syntini
ja teit minut vapaaksi. Kiitos Sinun suuresta armostasi.
 
Aamen

Siirry sivuilla